کمردرد عصبی و استرسی: درمان با کایروپراکتیک، ماساژ و تحرک روزانه

وقتی صحبت از کمردرد می‌شود، معمولا بسیاری از ما تصور می‌کنیم که این بیماری اغلب توسط عوامل جسمی ایجاد شده است. صدمات، بیماری‌ها و فشارها اغلب به عنوان دلایلی برای موارد حاد و مزمن کمردرد در افراد ذکر می‌شود. با این حال، آیا تا به حال فکر کرده‌اید که ممکن است سطح استرس شما در کمردرد شما تاثیر داشته باشد؟ استرس می‌تواند تاثیر منفی بر بدن بگذارد، چون همه ما می‌دانیم که استرس تا حد زیادی باعث بروز علائم جسمی می‌شود و کمردرد نیز از این قاعده مستثنی نیست.

کمردرد عصبی بهتر است با فعالیت بدنی، ماساژ و همچنین کایروپراکتیک برای تنظیم مجدد ساختارهای بدن درمان شود. فیزیوتراپی به تقویت عضلات پشت و ستون فقرات کمک می‌کند تا عملکرد موثرتری داشته باشند. همچنین درمان شامل تکنیک‌های خودآگاهی می‌شود، تا به شما کمک کند اطلاعات بیشتری در مورد نحوه نشستن، ایستادن و حرکت کردن داشته باشید و به سلامت کمر خود کمک کنید.

استرس چگونه به منجر به کمر درد می‌شود؟


استرس چگونه به منجر به کمر درد می‌شود؟

اگرچه استرس و اضطراب به طور مستقیم علت کمردرد نمی‌شوند، اما می‌توانند به عنوان عوامل اساسی عمل کنند و منجر به رفتارهای نامطلوبی شوند که در نهایت ممکن است باعث بروز کمردرد شوند. به عنوان مثال، هنگامی که در محیط کار خود استرس دارید، احتمالاً شاید حواس‌تان به این نکته نباشد، اما به احتمال زیاد دست و سر خود را جلوتر از بدن قرار می‌دهید، شانه‌هایتان را بالا می‌اندازید و کمرتان را خم می‌کنید.

با گذشت زمان، این وضعیت نامطلوب باعث تشکیل گره‌ها، تنش و عدم تعادل در عضلات شما می‌شود که در نتیجه به درد در منطقه بالا و پایین کمر منجر می‌شود.

چرخه معیوب استرس-درد-استرس 

اگر استرس دلیل اصلی کمردرد شما باشد، ممکن است به راحتی در چرخه استرس—استرس گرفتار شوید که به شرح زیر است:

  • سطح استرس زیاد شما منجر به رفتارهای نادرستی می‌شود که منجر به کمردرد می‌شود.
  • شروع کمردرد باعث می‌شود که به دلیل ترس از درد یا آسیب بیشتر، از فعالیت بدنی خودداری کرده یا آن را کاهش دهید.
  • این بی‌تحرکی و درد کلی منجر به استرس بیشتری می‌شود که باعث بروز کمردرد می‌شود. همانطور که می بینید، این چرخه باعث می‌شود کمر درد شما به شدت بدتر شود. بهترین راه برای جلوگیری از این مسئله، کنترل سطح استرس است.

علائم کمردرد عصبی چیست و چگونه کایروپراکتیک در درمان کمردرد عصبی موثر است؟


علائم کمردرد عصبی چیست و چگونه کایروپراکتیک در درمان کمردرد عصبی موثر است؟

علائم هر بیمار با دیگری متفاوت است، اما تأثیرات جسمی عمومی اضطراب و افسردگی در کمر و ستون فقرات شامل موارد زیر است:

  • خستگی یا ناتوانی در خواب
  • تنش و سفتی عضله کمر
  • انتشار درد از کمر به سایر قسمت‌های بدن
  • ضعف عضلات کمر
  • ناراحتی کمر هنگام استراحت

این علائم جسمی موجب تشدید علائم ذهنی می‌شود و اضطراب و یا افسردگی زندگی را سخت‌تر می‌کند. خوشبختانه، مراقبت‌های کایروپراکتیک به طور منحصر به فرد برای تسکین این علائم جسمی طراحی شده است. بیایید نگاهی دقیق به نحوه مراقبت‌های کایروپراتیک بیندازیم و ببینیم چگونه به بیماران مبتلا به کمردرد عصبی کمک می‌کند.

هدف رویکرد تاثیر ذهن بر بدن است 

به طور کلی، مراقبت‎‌های کایروپراتیک برای پیدا کردن تعادل مناسب بین ذهن و بدن شما است. یک متخصص کایروپراکتیک این کار را با مشاهده تمام پیش زمینه‌های سلامتی، از جمله روش‌های اصلاحی، روش‌های درمانی، ورزش، رژیم و مکمل‌ها انجام می‌دهد. وقتی صحبت از مراقبت‌های کایروپراکتیک می‌شود، از هیچ اقدامی فرو گذار نمی‌کند. حتی تغییرات کوچک، مانند استفاده از امگا 3 در رژیم غذایی، ممکن است تأثیر مثبتی در برطرف شدن علائم کمردرد عصبی داشته باشد.

فشار خون شما را کاهش می‌دهد 

چندین تحقیق این گفته را تایید می‌کنند که مراقبت‌های کایروپراتیک و ماساژ درمانی می‌تواند فشار خون و علائم کمردرد عصبی را کاهش دهد. فشار خون بالا یک علامت رایجی است که ناشی از اضطراب و یا استرس است. فشار خون بعد از جلسات کایروپراتیک و ماساژ درمانی کاهش می‌یابد.

یک راه حل کاملاً طبیعی و بدون عوارض جانبی را ارائه می‌کند 

یکی از بهترین مزایای مراقبت‌های کایروپراکتیک برای کمردرد عصبی طبیعی بودن آن است. این مراقبت‌ها باعث کاهش علائم کمردرد عصبی می‌شود، بنابراین می‌توانید از مصرف دارو و مقابله با عوارض جانبی آن اجتناب کنید. (بدون تأیید پزشک خود دارو را تغییر یا قطع نکنید.)

ستون فقرات را طوری تنظیم می‌کند تا هورمون‌های مثبت ایجاد کند 

سلامت ستون فقرات تقریباً در تمام نواحی بدن تأثیرگذار است. بر اساس مطالعات، عملکرد کایروپراکتیک بر روی بدن می‌تواند باعث افزایش هورمون‌هایی مانند نوروتانسین، اکسی توسین و کورتیزول شود. این هورمون‌ها نقش مثبتی در عملکرد سیستم عصبی بدن دارند. به عنوان مثال:

  • نوروتانسین: این هورمون به کاهش درد ناشی از استرس کمک می‌کند.
  • اکسی توسین: این هورمون باعث تقویت ارتباطات عصبی و احساس پیوند اجتماعی می‌شود.
  • کورتیزول: این هورمون درد ناشی از التهاب را کاهش می‌دهد.

به عبارت دیگر، تنظیم و بهینه‌سازی ستون فقرات با تحریک این هورمون‌ها در سراسر بدن می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد.

به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر بخواب بروید 

بی‌خوابی نیز از یکی علائم کمردرد عصبی است. با مراقبت‌های کایروپراکتیک، ممکن است خوابیدن برای شما کمی راحت‌تر باشد. برخی از درمان‌های دستی کایروپراکتیک می‌تواند الگوی خواب بیمار را بهبود بخشد. ماساژ درمانی نیز نتایج خوبی داشته است.

تنش و سفتی کمر را برطرف می‌کند 

بیماران مبتلا به کمردرد عصبی از فشار عضلانی نیز رنج می‌برند. مراقبت‌های کایروپراکتیک می‌تواند به کاهش تنش و سفتی کمر کمک کند.

آرامش ما را افزایش می‌دهد 

نکته آخر اینکه مراقبت‌های کایروپراکتیک به آرامش بیماران کمک می‌کند. محیط و جو جلسه کایروپراکتیک باعث می‌شود بیمار استرس کمتری داشته باشد و عضلات کمرشان آرام بگیرند.

راه‌های دیگر درمان کمردرد عصبی چیست؟ 


راه‌های درمان کمردرد عصبی چیست؟

مدیریت سطح استرس و اضطراب شما بسیار بیشتر از تسکین کمردرد است. این کار به تقویت خلق و خوی شما کمک می‌کند، تنش را از بین می برد و به طور کلی شما را خوشحال می‌کند. در قسمت زیر بهترین روش‌ها برای کنترل استرس شما را مورد بحث خواهیم داد:

 ماساژ درمانی 

ماساژ یک روش مفید برای درمان کمردرد عصبی و کاهش سطح استرس است. ماساژ به کاهش درد و افزایش جریان خون در عضلات کمک می‌کند، و درد شما بعد از یک ماساژ خوب در بافت‌های عمیق بسیار بهتر می‌شود. با رزرو یک ساعت ماساژ در بافت‌های عمیق حداقل یک بار در ماه، خود را درمان کنید. گزینه درمانی دیگر کمردرد عصبی استفاده از ابزارهای خود ماساژ است. ماساژورهای تریگر گزینه بسیار خوبی هستند و استفاده از آنها نیز راحت است، پس می‌توانید به راحتی از توپ لاکریس یا تنیس استفاده کنید توپ را بچرخانید تا نواحی سفت در کمر، باسن و شانه‌ها باز شوند.

کشش 

اگر کمردرد عصبی دارید، باید هر روز کشش انجام دهید، زیرا باعث کشیدن عضلات کوتاه و سفت شده ناشی از استرس و وضعیت بد بدن می‌شود. این کار به شما کمک می‌کند تا در طول روز احساس آرامش کنید و تنش کمتری داشته باشید. روی عضلات اصلی که می‌خواهید تحت کشش قرار دهید تمرکز کنید، این عضلات ماهیچه ذوزنقه فوقانی، همسترینگ، قفسه سینه و خم کننده‌های ران هستند.

فعالیت بدنی 

اگرچه ممکن است توقف کامل فعالیت بدنی در هنگام بروز کمردرد عصبی وسوسه انگیز باشد، اما این فقط اوضاع را بدتر می‌کند. ما می‌خواهیم شما هر فعالیتی را که کمردرد شما را بدتر نکند ادامه دهید. و اگر در حال حاضر بی‌تحرک هستید، باید سطح فعالیت خود را حداقل با یک پیاده روی کوتاه روزانه شروع کنید. تمرینات خاصی که توسط فیزیوتراپیست برای کمر درد توصیه می‎شود، به افزایش ترشح اندورفین کمک می‌کند که به عنوان مسکن طبیعی عمل می‌کند، استرس را کاهش می‌دهد و خواب را بهبود می‌بخشد. حتی فعالیت‌هایی به سادگی پیاده روی نیز در بهبود خلق و خوی شما و از بین بردن استرس تفاوت زیادی ایجاد می‌کند. سعی کنید هر روز حداقل 30 دقیقه فعالیت داشته باشید.

وضعیت بدنی خود را اصلاح کنید

وقتی که ما بیش از حد خسته می‌شویم، بدن ما می‌خواهد خود را با راحت‌ترین حالت خود مطابقت دهد همان چیزی است که منجر به وضعیت بد بدن، کوتاه شدن عضلات و افزایش بیشتر استرس می‌شود.

خواب 

خواب خوب شب برای اختلالات اضطرابی و شرایط مزمن درد بسیار مهم است. علائم هر دو نوع شرایط معمولاً بدون خواب کافی بدتر می‌شوند. اوقات خواب و بیداری مداوم، یک فضای خواب خوب (دمای مناسب اتاق، نداشتن تلویزیون یا چیزی که حواس را پرت می‌کند) و پرهیز از کافئین در اواخر روز و شب می‌تواند به خواب آرام کمک کند.

تغذیه 

افرادی که با اضطراب مبتلا هستند، باید مصرف کافئین و الکل را محدود یا به آنها اجتناب کنند، زیرا این مواد می‌توانند حملات پانیک را تحریک کرده و علائم کمردرد عصبی را تشدید کنند. برخی از انواع غذاها همچنین ممکن است شرایط اسکلتی-عضلانی را تشدید کنند. این شامل محصولات لبنی، گلوتن (موجود در گندم، جو، جو و چاودار)، ذرت، شکر و همچنین خانواده‌های شب بو می‌شود که شامل سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، بادمجان، فلفل، توتون و تنباکو هستند. افرادی که با درد مبتلا هستند، می‌توانند مصرف چای، قهوه، گوشت قرمز و غذاهایی که اسیدی هستند را کاهش دهند. متخصصین بهداشت می‌توانند راهنمایی‌های بیشتری درباره غذاهای سالم و جلوگیری از مصرف آنها ارائه کنند.

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up
Call Now Buttonمشاوره و تماس
× مشاوره رایگان در واتساپ